BigChance -Reiseblogg, Destinasjonsguide

Destinasjonsguide

Den attraktive kystbyen Yalikavak ligger i Tyrkias Bodrumhalvøya, der Egeerhavet møter Middelhavet. Ligger nær noen av landets største strandferiested, er byen populær blant turister på jakt etter spennende ferier.

Yalikavak er det ideelle reisemål for både dykkers ferie og vinter solferie.

Yalikavak selv har et trafikkfritt sentrum og en vakker havn med et utmerket utvalg av kvalitetsrestauranter. Du kan lene deg tilbake og slappe av mens du ser på fiskebåtene, laster av fangsten som vises i havnerestaurantene. Nyt noen ferske sjømat- og fiskeretter samt tyrkisk tradisjonell mat på restaurantene ved sjøen.

Ferier i Yalikavak kan la deg utforske de mange strendene langs den tyrkiske rivieraen. Populære strender inkluderer de på Gumbet, Bitez, Turgutreis og Gumusluk. Det er også mange små naturskjønne strender lapped av krystallklart blått vann hvor besøkende kan nyte en rolig kveldsbane med den ekstra bonusen til en spektakulær tyrkisk solnedgang. Det er et godt utvalg av vannsport tilgjengelig med førsteklasses skoler som tilbyr undervisning i dykking, snorkling for ikke-dykkere, windsurfing og seiling.

Vekk fra strendene er det mye å gjøre og se på din siste liten ferie tilbud til Yalikavak. Besøkende kan ta en øy båttur, utforske de gamle områdene. Båtturer er en fin måte å utforske den tyrkiske rivieraen, inkludert de bortgjemte grottene på Black Island, hvor du kan svømme i det mineralrike rike vannet.

Yalikavak har 12 timers solskinn om dagen i høysesongen med temperaturer rundt 30C-merket. Med nesten ingen regn og varme sommernetter, er dette en utmerket tid for en romantisk ferie til Tyrkia. Kule sjøbrisen bidrar også til å gjøre temperaturen mer utholdelig.

Legg att eit svar