BigChance -Reiseblogg, Destinasjonsguide

Destinasjonsguide

Mykonos er en gresk øy, ca 41 kvadratkilometer i området og er laget hovedsakelig av granitt. Mykonos er den mest kjente og mest populære av de greske øyene.

Den vakre, kosmopolitiske Mykonos by (kjent lokalt som Chora) er øyens hovedstad og er full av tradisjonelle bygninger og mange livlige natteliv. Den lille Venezia-kvarteret i byen er full av lyse fargerike hus, kafeer og mange natteliv.

Armenistis arbeider fyr står 62 meter høyt og tilbyr fantastisk utsikt over Egeerhavet.

Øya er et favoritt turistmål, kjent hovedsakelig for sine fantastiske sandstrender og det flotte livlige nattelivet.

De mest populære strendene er de på sørkysten av øya, inkludert Paradise, Super Paradise, Elia, Platis Gialos, Psarou, Agios Ioannis, Agrari, Paranga, Kalo Livadi og Ftelia. Disse strendene anses som noen av de beste i Hellas med vakre, uberørte sand og krystallklare blå farvann.

Nattelivet her er kjent over hele verden og tiltrekker seg mange spredere til sine klubber, barer og strandbarer. Festing på disse klubbene og barene varer hele natten. Mykonos er også ansett som en av de beste homofile og lesbiske feriemålene i Europa.

Klimaet her er typisk middelhavet med tørre, varme somre og milde vintre, med svært lite nedbør. Den beste tiden til ferie her er mellom april og august når været er på sitt beste.

Sommerferier brukt på denne fantastiske øya kan være like livlige eller så avslappende som du ønsker.

Legg att eit svar