BigChance -Reiseblogg, Destinasjonsguide

Destinasjonsguide

Camp de Mar er et lite feriested som ligger på en skjermet bukt i en liten dal mellom nesene på den sørvestlige kysten av Mallorca. Camp de Mar ligger bare 16 kilometer fra Palma, og er populært blant turister på jakt etter et rolig feriested på denne vakre Balearene.

Overnatting i Camp de Mar er av en komfortabel standard med en rekke restauranter og barer i feriestedet når du trenger et godt måltid eller et par drinker. Ikke glem å prøve noen av de velsmakende, lokalt fangne ​​fiskene og sjømatene mens du besøker feriestedet.

Camp de Mar sentrum Golden sandstrand er perfekt for soling og svømming. Du kan også nyte flere vannsport, inkludert surfing, jetski og pedaloer. Bukta i Camp de Mar er et ideelt dykkested for nybegynnere, mens de mer nordlige dykkestedene er gode for mer erfarne dykkere.

Det er mye mer å gjøre vekk fra stranden, inkludert flere golfbaner i verdensklasse i området. Besøk up-market byen Andratx med sin elegante marina og den historiske gamlebyen i Palma, som er hjemsted for flere museer og en fantastisk gotisk katedral som tok nesten 400 år å bygge.

Mallorca hovedstad Palma er også hjemsted for en rekke restauranter, kafeer, barer og butikker. Utflukter til byene Soller, Deya og Valldemosa på nordvestkysten er populære blant besøkende på Camp de Mar.

Natteliv er veldig lav nøkkel i feriestedet, hovedsakelig bestående av underholdning fra hotellene.

Nyt varme tørre somre og korte varme vintre Camp de Mar er det ideelle året rundt feriemål. Fra april til slutten av november faller temperaturen sjelden under 20C med høysesongen, og ser temperaturer over 30C med nesten ingen nedbør.

Legg att eit svar